https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2777897/images/2011/skrmavbild-2011-11-20-kl-12-13-55_175712107.png

Söndag kväll

Hellu!!
Det blir bara en snabb uppdatering nu för vi ska precis titta på Gullivers resor^^
Natti ^^

yellow

moshi moshi!!
Målade nya somriga naglar igår. Ljusgula med mörkgula prickar^^ Blev rätt nöjd med resultatet
Det blev typ en väldigt dålig bild, men jag ska försöka att få en bättre bild ngn gång.



Sälungar ^^


Sorry

Hellu!!
Sorry att jag inte har bloggat på ett tag.. Har typ glömt bort att blogga nu när det är sommarlov och allt^^. Men jag ska försöka att uppdatera i alla fall ett inlägg om dagen. Troligtvis kommer det att bli mer än så dem flesta dagar. ^^.
Aja, i alla fall så var vi ute me båten en sväng igår, och vi badade sjukt mkt. Jag och mamma har också varit i stan och små shoppat lite grann. Köpte b.la. en supersöt och sommrig strandväska/vanlig väska. köpte också lite kläder mm. Kommer självklart att visa upp allt i bloggen så småningom.
Ska kanske ut med båten i eftermiddag också och då kommer de nog upp lite härliga bilder å så.
Mitt nya halsband


Fluff

Hellu!!
Idag har jag varit med mickis och sedan så har jag börgat att städa mitt rum^^. För en stund sedan så tog jag ut mina flätor och då blev mitt hår såhär = väldigt fluffigt och lent ^^
Mitt fejs faila så jag strök de ^^



Flätor

Moshi moshi!!
Har precis kommit ur dushen (typ)... Och mamma har varit så snall att hon har flätat mitt hår i två inbakade flätor på mig ^^.

Nalle usb

Hittade två supersöööta USB-minnen, som ser ut som nallar. Och om man trycker på dem så vickar dem på huvudet och lyser^^.
Jag skulle själv väldigt gärna ha dem ^^
Källa

Moshi moshi!! Har precis tittat på den and...

mms_img27234 (MMS)

Moshi moshi!! Har precis tittat på den andra fotbollsmatchen idag. Eller jag tittar på den just nu.. Jag är inget större fan av fotboll så jag sitter och målar i stället. Här får ni en liten bild på vad jag har målat


God morgon!! Nu e vi på sif gården för ras...

God morgon!! Nu e vi på sif gården för rasmus ska spela gothia cup idag så det blir uppdatering via mobilen idag^


One pice

Hellu!!
Hemma äntligen, sitter i soffan och ska kolla på min favoritserie^^. Har på mig min nya supermysiga one pice^^. Det blir ingen hel bild idag, men kanske imon :) vi får se. jag kan i alla fall lova att den kommer upp på bloggen.
mys

Det finns även en hemsida där dem säljer olika sorters one pice.. länk

Moshi moshi!! Sitter just nu på bryggan i ...

mms_img68739 (MMS)

Moshi moshi!! Sitter just nu på bryggan i stenungsund och har ätit en glass. Ska starx gå till team sportia och kolla på fotbollsskor tillsammans men mamma, isac och rasmus. Kraam så länge


Ska ut på en liten prom enad nu me isac oc...

mms_img44675 (MMS)

Ska ut på en liten prom enad nu me isac och mammsen. Sedan ska vi till mormor och titta på lotta på liseber. Så jag uppdaterar inge mer ida Kraamiz Ni får en liten flum bildn att titta på;-)


Ny måndag

Hellu!!
Sorry för att jag inte har uppdaterat, va nämligen på torget idag, och så har jag klippt mig ^^. Jag har även beställt ett supergulligt halsband. Och imon så ska jag köpa en one pice.
Och som ni säkert förstår så är jag på strålande humör idag..
halsbandet som snart e mitt

Min nya friss

Länk till hemsidan där halsbandet är köpt... / direktlänk till halsbandet


Hemma igen

Hej alla glada!!

Kom hem från hunnebo ca halv tio, glömde dock mina sandaler, och min flytväst där. Men som tur är så kommer dem hem igen^^
Har inte så mkt att säga just nu, men kanske så ska jag köpa en ny väska om allt går bra. Och de va allt som jag har att säga, så jag önskar väl er alla en mysig söndagskväll.
Bilderna ifrån hunnebo(tagna igår)




Heej!! Nu har jag varit i hunnebo hela hel...

mms_img35003 (MMS)

Heej!! Nu har jag varit i hunnebo hela helgen. Vi har haft jättekul men ikväll så kommer jag hem igen. Så då blir uppdateringen som vanligt igen^^ Här får ni se en liten bild ifrån igår.. Berättar mer när jag kommer hem Kraaam


Fredag..

Moshi moshi!!
Idag e de fredag, och jag har snart bakat min andra chokladkaka, som jag ska ta me till Hunnebo :) Ska snart packa så de blir nog bara ett lr två inlägg idag kanske mer om ni har tur^^.
Aja, här är min look idag :P
Looki och skummis bilder ^^

Och om ni missade den första bilden så har jag nya naglar idag ^^

Vad tycks??

HUnd gråter med bebis


Hunnebo

Imorgon åker jag med Julle till Hunnebo, och stannar där över helgen. Så just då kan blogguppdateringen bli helt stoppad, men jag tar nog ngr bilder som ni kan få se då :)
Har tyvärr bara två bilder ifrån förra gången jag var där, och dem får ni inte se för dem e hemliga^^. Men ni får se ngr andra bilder på lilla julle och jag ;P








Tråkig torsdag

Hellu!!
Dagen har precis börjat och jag har redan suuuuuuuuper tråkigt!! ^^. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på, för mamma är fortfarande sjuk, så hon ligger bara och sover. Så jag antar att jag får sköta mig själv idag.. Just nu så sitter jag och pärlar på en bila av simson och bläsen^^. Men ngt roligare än så kommer jag nog inte att ha idag, om mamma inte helt plötsligt blir jättepigg och febern försvinner :P.. Aja, kanske att jag tar och målar naglarna eller gör ett nytt smycke, här kommer i alla fall en liten bild på min look idag :)
Kanske inte dem bästa bilderna, men men..

Kåkenäs

Hellu!!
Har nästan precis kommit hem ifrån kåkenäs. Det var jag och mickis som va där^^. Vi badade en liten stund och det var 23 grader i vattnet (ytan), så enligt mig så var det ljummet ^^.
Aja, vi tog lite bilder i alla fall, så jag tänkte visa dem :)
Ps. det var ljust när alla bilderna togs, det är bara min mobil som gör så att de fokuserar på solen^^.

chokladkaka

har precis slängt in en chokladkaka i ugnen. Och jag har ochså slickat skålen, så om ca. 40 min så får jag och mamma en mumsig chokladkaka att fika på..
Min kaka kommer på ett ungefär att se ut såhär, fast lite mjukare och utan vitt :P

Recept

3 dl
3 dl
2 tsk
1 tsk
2 msk
150 gram
2 st
0,75 dl
0,75 dl









Gör så här:

1. Blanda socker, mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakaon i en bunke.

2. Smält smöret och häll det i mjölblandningen tillsammans med äggen, vattnet och mjölken.

3. Häll smeten i en smord sockerkaksform - 1,5 l.

4. Grädda i 175 grader i ca 40-50 minuter

Hemma hos mamma

Moshi moshi!!
Bloggade inte när ja va hos pappa, så jag gör ett snabbt inlägg nu istället..
Det har inte hänt så mkt hittills och de kommer nog inte att hända så mkt idag. Jag och mamma ska ha en läs/handarbetes/film - dag, så de blir nog ganska lungt^^.
Har även fått en ny tröja av Ellinor, som ni får se sen :)
Somrig bild ^-^

Lite mer än kväll??

Jag kunde inte hålla mig med att lägga in ännu ett inlägg, så jag gör de bara^^. Va nämligen inne här och kollade på lite suupersöta bilder, som jag kanske kunde ha som bakrund på min ipad, och ja hittade detta :P
Ja vet att bilderna e små, men ipaden har en funktion så att bilder automatiskt blir lika stora som skärmen^^.
Nu kan jag säga natti ♥ ^-^

kväll

mms_img67223 (MMS)

Hellu!! Sitter just nu i soffan och pillar med min ipad. Imorgon så ska jag till pappa så uppdateringen kan bli ganska så seg då. Men ett inlägg blir de nog:) Önskar mina läsare god natt:P Ps. På bilden ser ni min ipad i mitt knä^^


Mobilblogg- test

mms_img67222 (MMS)

hellu!! min första mobilblogg^^. Nu vet jag att de funkar^^ kram så länge


paus

Moshi moshi!!
De va ett tag sen nu, men jag har inte orkat med att blogga... Jag har haft en lite bloggpaus^^. Men jag ska försöka att komma igång igen. Och om jag inte orkar att hålla igång bloggen så tar jag nog bort den, men de ska vi väl inte hoppas. Skulle vilja att man skulle kunna blogga ifrån ipad, men det går inte. De finns ingen app.. Och det är ipaden som jag använder mest. Men som jag sa så ska jag försöka att blogga lite mer från och med nu.
Bild i från Januari 2011

Ps. ska försöka att skaffa en kamera så att jag kan ta lite bilder:P

RSS 2.0