https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2777897/images/2011/skrmavbild-2011-11-20-kl-12-13-55_175712107.png

skateboard doggie

Såg just en jättegullig bild på en liten hund som åker skateboard. Gullig^^ ♥
Bilden e lite liten, men jag kunde inte gö den större^^

Ny design

Har gjort en ny design..
Före..
..efter..

vad tycks??

Torsdag

Moshi moshi!!
Har inte haft tid att blogga, för jag var ute med morfar, Agneta och Svea på havet. Det var verkligen jättevarmt och jag fick en jättekonstig solbränna^^.
Jag hittade också ngr jättefina musslor som jag ska ska göra smycken av :)..
Aja idag har jag inte gjort ngt, så det blir nog inte så många fler inlägg;P Har i alla fall gjort klart armbandet som jag ska ge till Marie på lördag^^
Vad tycks??

Jag och Julle

Hellu!!
Idag har jag inte uppdaterat p.g.a att jag har varit med Julle^^. Men vi har filmat lite idag så de ska ni få se istället för att jag ska beskriva de me ett långt inlägg^^.
Men tyvärr så kan jag inte göra de eftersom vi filmade på min ipad, men så småningom så kommer ni att kunna se den för jag kommer att lägga upp den här på bloggen senare...
Men ni får nöja er med en bild så länge^^
Julle ^^

Rumpmugg

Hittade just denn a helt as skumma mugg som ser ut som en rumpa!! Haha! Det står att den passar alla ifrån en clown till en seriös affärsman.. Och att det är ett jättekul skämt till kommpisen..^^
Jag skulle själv aldrig vilja dricka ngt ur denna mugg. Även om den ser lite kul ut^^. Men jag skulle nog kunna ge bort den som en present :P.
Källa

Städ

Hellu!1
Har inte kunnat blogga idag p.g.a. att jag skulle hjälpa mamma att städa... Men eftersom jag så snällt dammsugade hela huset så ska hon och jag åka till Ikea, för jag behöver inhandla lite stuff.
Men ni får såklart se när jag kommer hem^^.
Ajja. här går ni en liten bild på min look idag.


Yellow

Min look idag!!

söta katter

Igår när vi var hos Cecilia och Johanna, så visade dem en massa supergulliga videos på katter, så jag var bara tvungen att visa ngr av dem.
(Jag hade tänkt at ha dem som dagens sötis men dem fick ett eget inlägg i stället..)

Titta på alla, så suuuupergulliga!!! ♥

Söndag

Hellu!!
Nu har jag gjort mig i ordning, ätit frukost och mumsat på en cupcakes^^. Ja, jag har inte gjort så mkt än men det kommer nog att bli en såhär seg tråkig dag idag.. I alla fall så hade jag kul igår. Jag va me Emelie hela dan och på kvällen så stack vi till Cecilia och Johanna. Jag och Emelie bakade även cupcakes^^. Jag tyckte väl att dem blev sådär men mormor tyckte jättemkt om dem.
Våra cupcakes

Och lilla sööta Emelie som inte ville va me på kort ^^haha!!



Midsommar naglar

Hellu!!
Jag har nyss stigit upp och jag ska precis göra mig i ordning. Men jag ville visa er mina nya midsommarnaglar, som jag också precis har blivit klar med.
Har även gjort dessa med jordgubbar, och jag har också en video.


looki

Jag ljög förut när jag sa att mitt inlägg skulle komma runt tre^^, jag hade det alldeles för kul hos morfar.
Här är i alla fall min look idag^^

Svea

Hellu!!
Har nu precis gjort mig iordning, och snart ska vi till morfar. Vi ska äta lunch där, och vi ska träffa en tant som heter Svea^^. Och eftersom vi ska äta där så kommer nog nästa inlägg ungefär runt två tre kanske, så det blir nog bara ett - tre inlägg idag^^.
Bild  Morfars hund Svea förra året, tror jag




Delfin

Jag har alltid tykt att delfiner är coola djur, som kan göra alla dessa konster. Och här är en till som är så otroligt cool, som leker med en bullelring^^.
Det är väldigt gulligt när delfinen äter upp bubblan i slutet :)

Smycken

Har gjort klart två nya smycken. Eller kanske inte så nya^^.
Ett halsband med glassnallen...

...och ett armband som visserligen inte e så nytt men jag gjorde om det igår^^.


Borsta tänderna = kul

Många människor tycker att det är tråkigt att borsta tänderna och gör det inte regelbundet. Men nu finns det en rolig tandkrämstubshatt som gör så att man ler, och då blir ju tandborstningen helt klart roligare^^. Påstår dem som har gjort den i alla fall.
En rätt rolig ide^^. Eller vad tycker ni??

Undrar om man faktiskt skulle borsta tänderna oftare med denna tandkrämshatten? ^^
Källa

Dålig uppdatering

Heej!
Vill bara säga att den dåliga uppdateringen beror på att jag inte gör ngt just nu. Dessa tre dagar har varit alldeles döda eller vad man ska säga^^. Och då har jag ju inget att blogga om.. Men jag ska försöka att hitta ngt att blogga om, så att ni har ngt kul att läsa om^^.
En liten bild när jag glufsar i meg en smörgås på ett franskt cafe^^.


Glass nalle

Hello!!
Jag har inte gjort så mkt än idag, eftersom dagen bara har börjat, men jag ska ändå visa er en liten figur som just nu är inne i ugnen. Den har inte ngr detaljer på sig än, eftersom jag målar dit dem sen när den är hård^^.
Det ska bli en glass nalle^^. Supergullig hoppas jag. Ska troligtvis ha den som mobilsmycke eller sälja den på min andra blogg.
Aja, i alla fall så komme Linnea hit snart, hon ska inte vara här så länge, men hon och jag ska fika. (Linnea är min pappas faster.) Inte så kul att veta kanske, men det kan förhindra att bloggen uppdateras.

Looki

Just nu håller jag på med nya söta figurer.. Så jag har inget speciellt att blogga om just nu. Så här är min look idag ^^.
Rev bara ur lite kläder ur garderoben...

Hej då

Här kommer en liten bild på min look idag, innan vi åker till Otis^^.
Hej då!!!

Kväll

Moshi moshi!!
Sitter just nu framför tv:n och slöar^^. Mamma fixar lite i köket, och kanske så ska vi se på ngn bra film.. Imorgon så ska vi till Otis, han fyller 1 år, och vi ska ta vägen om torp. Så det blir kanske ett inlägg innan vi åker, om jag hinner med, annars så vet ni varför jag inte bloggar^^.
Otis

Önskar alla mina läsare en trevlig kväll^^

Gulliga kommentarer

Vill bara tacka er, för era gulliga kommentarer!♥
Ni är värkligen jättesnälla och jättegulliga som skriver så snälla saker om mig :). Tack så jättemkt!!
en boll som jag precis gjorde!^^


Ingen uppdatering

Hellu!!
Jag kommer inte att uppdatera bloggen idag eftersom jag inte gör ngt idag. Känner helt enkelt att jag har en sådan dag när jag bara chillar.. Men jag har i alla fall ngr saker som jag har gjort. Jag har gort två jättegulliga presenter till mina sysslingar.
En stor blå nalle till Otis

Och ett litet armband med minipajer till Agnes^^


Fredagsmys!

Hellu!!
Jag och mamma har precis kommit hem ifrån affären, vi har handlat mat mm. Men jag var också inte i hobbyaffären och köpte lite smått och gott. Här får ni se:)
PS. Om ni vill se mer saker som jag har gjort så kan ni ju alltid kolla in min andra blogg, klicka här!!


Blue and white

Hellu!
Igår när jag var med Felicia, så målade vi naglarna. Eller jag målade hennes och mina. Haha.. Men jag glömde att visa er em igår, så nu får ni se dem^^.

choklad muffins

Hellu!!
Har precis bakat choklad muffins^^. Dem ser riktigt mumsiga ut, måste jag säga.. Mamma har inte vaknat än så jag är typ ensam hemma^-^.
Mina muffins

Ps. dem ser godare ut i verkligheten^^

Firends

Här är två supersöta bilder ifrån min iPad, som bara är så urgulliga att man vill gosa sönder dem^^.

8.15

Hellu!!
Om ni undrar över rubriken så menade jag att jag fick gå upp 8.15 eftersom då hämtade mamma mig ifrån mormor.
Jag hann varken dusha eller äta frukost så det har jag fått göra hemma^^.  Men trots att jag packade ihop alla mina saker jättenogrant så glömde jag såklart laddaren till iPaden. Så typiskt mig.. Men aja jag får väl åka och hämta den.
Har ingen bild att bjuda på så ni får en bild ifrån min iPad :)


Looki

Har kommit hem från sjukhuset nu, och jag sitter och pillar med min iPad. Så jag tänkte visa en liten bild på min look idag.

Sommarlooooooov!!!!!!

Hellu!!
Nu har jag sommarlov!! Har inte bloggat pga. att vi har ätit osv. Men den hemliga saken som jag skulle berätta för er är att jag har fått en IPAD!!!! :D :D
Älkar den!!! ♥
Det är typ de gulligaste fodralet på, ett limegrönt om ni undrade.!!
Jag är såå lycklig!!! Jag kommer även att få behålla min dator, vilket jag inte visste, men de blir ju bra. Vet nämligen inte hur man gör nar man ska blogga på en ipad ;). Men de gör ju inget.. så länge som jag har min älskade dator så kommer bloggen att finnas kvar.
Här bjuder jag i alla fall på ett par bilder på min ipad :D
PS. Jag kommer att sova hos mormor idag och imon, för mamma jobbar natten,  och än så har jag inte listat ut hur man bloggar på en ipad, så då kommer det inte att bli ngn uppdatering ;). men de kommer på torsdag eftermiddag, då blir det som vanligt igen. Så don´t worry ^^..


Ace ventura

Hellu!!
Har precis ätit kvällsmat och nu ska jag och mamma sätta oss framför tv:n och titta på en film som heter
"Ace Ventura". Köpte den filmen i förrgår, så jag har inte sett den än. Men tydligen så ska den vara sjukt rolig!!
Trailer^^


Hemma igen!

Moshi moshi!
Nu har jag kommit hem, efter att ha varit hos Cecilia.. Vi hade jättekul och jag stylade hennes naglar..Men dem blev inte riktigt som vi hade tänkt för hon kunde inte låta bli att ha dem överallt så dem smetade ut sig^^. Men det är ju inte mina naglar. Hahaha!..
Aja, i alla fall så bakade vi snoddar eller kärleksmums som ni kanske säger^^.
Här kommer en liten bild på henne ♥


Överaskning!!

Imorgon när jag har fått sommarlov så kommer jag att avslöja en hemlighet, en hemlighet som dem som jag känner kanske redan vet om då men ändå. Om jag har några läsare som inte känner mig, så blir ni nog ganska förvånade!!!! :D
en liten ring jag pusslade ihop



Seg

Hellu!!
Har precis segat mig hem ifrån skolan på brorsans cykel.. Vi har varit på Hawaii idag. Vi GICK!!! De tog en halv timme att gå en väg, så nu e jag helt slut i huvudet.. Aja, imon är det skolavslutning så jag har sommarlov imon kl 10.00!!!! Så gött:D.
Här kommer en liten bild på mina nya naglar som jag gjorde igår kväll..
Lite slarvigt, men men.. Jag får fixa till de :)

Vatten farligt??

Hellu!!
Detta bler det sissta inlägget för idag, snart ska jag plocka fram mat till mig och mamma och sedan ska vi se på lite film. Men jag tänkte att lägga upp en liten sötnos först.

looki

Min looki idag ^^.

Ny blogg

Hellu!!
Idag när jag och Alice skapade en ny blogg som heter DellaDoo så blev det ngt fel, så min gamla blogg raderades inte men jag kan inte uppdatera den :(. Så jag får helt enkelt göra en ny blogg. Denna blogg kommer precis som den förra att handla om mitt liv och en massa annat:).
Ps. Klicka på länken om ni vill komma till min andra blogg där finns det ett inlägg om vad den bloggen handlar om för de tänker jag inte avslöja;).

RSS 2.0